DESPRE NOI​

Creștem odată cu dezvoltarea tehnologică! Compania noastră este specializată în Website Design, Web Development, eCommerce, SEO Organic, Social Media Marketing și Ads. DynamicART a luat naștere în anul 2008, din dorința de a oferi cât mai multă transparență și credibilitate clienților, pe lângă profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. De peste 14 ani, ajutăm companiile să-și atingă obiectivele de performanță, combinând creativitatea cu tehnicile potrivite de marketing și promovare online, transformând investiția în vizibilitate și performanță digitală.

gazduire

Ne adaptăm mereu la schimbările tehnologice. Echipa noastră este formată din profesioniști, cu o experiență vastă în domeniu, fiind mereu dornici să învețe lucruri noi, care sunt benefice atât pentru dezvoltarea lor personală cât și pentru obținerea aprecierilor din partea clienților mulțumiți. În plus, urmărim continuu tendințele pieței, pentru a livra cliențiilor noștri cele mai bune servicii în materie de Website Design, Web Development, eCommerce, SEO Organic, Social Media Marketing și Ads. Prin urmare, veți obține rezultatele dorite captând mereu atenția potențialilor clienți și celor existenți prin tehnici moderne și unice.

optimizare website turism

Calitatea unui produs sau serviciu depinde de calitatea oamenilor din spatele lui. Pe lângă cunoștințele deținute și experiența dobândită, suntem un grup pasionați de ceea ce facem. Astfel, țelul nostru este de a crea o conexiune stabilă cu fiecare client. Îi oferim acestuia sprijinul necesar în înțelegerea mediului online, chiar și după ce ducem la bun sfârșit proiectele stabilite.

Soluționarea problemelor avansate reprezintă o caracteristită esențială specifică departamentului nostru de IT. Dacă întâmpinați o situație greu de rezolvat referitoare la site-ul sau magazinul dumneavoastră online, puteți apela cu încredere la serviciilor noastre. Colegii noștri așteaptă cu nerăbdare orice tip de provocare și vă promitem că veți fi muțumit de rezultatele obținute.

Pentru noi, dezvoltarea regională este foarte importantă! De aceea dorim să contribuim la sporirea domeniului IT din județul Alba. Prin urmare, ne focusăm permanent pe satisfacerea cerințelor clienților pentru a crește portofoliul nostru de clienți. Această acțiune conduce la necesitatea realizării de noi joburi pentru piața forței de muncă din județul nostru.

Întrebări frecvente

Pentru orice domeniu de activitate și dimensiune a unei afaceri, ai nevoie de un site web. În cazul în care ești încă nehotărât, echipa noastră vine în întâmpinarea ta cu argumente care te vor convinge că un site este esențial pentru compania ta. În primul rând, poți identifica potențialii clienți și să studiezi achizițiile acestora, în orice moment al zilei. În plus, îți consolidezi imaginea, oferi credibilitate și îți crești nivelul notorității afacerii. Un alt beneficiu adus de realizarea unui site web este reprezentat de promovarea și publicitatea gratuită, care apare o dată cu finalizarea site-ului. Nu în ultimul rând, concurenții tăi sunt probabil cu un pas înaintea ta și au deja un website.

Realizarea unui site web poate dura de la o săptămână până la câteva luni. Această durată este influențată de dimensiunea și complexitatea site-ului, de designul și conținutul său, serviciile conexe și suportul de care aveți nevoie. Mai mult, în acest proces de dezvoltare a site-ului web este necesar și feedback-ul dumneavoastră, pentru a modifica propunerile noastre inițiale și pentru a ajunge la rezultatele stabilite.

Îți venim în ajutor cu o varietate de servicii online potrivite pentru afacerea ta, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Inițial este nevoie să îți alegi și achiziționezi un domeniu de internet, apoi te ajutăm cu realizarea unui logo reprezentativ domeniului tău de activitate, cu servicii de optimizare, administrare și găzduire a site-ului și nu în ultimul rând, te vom ajuta să îți întreți site-ul, prin campanii de marketing, promovare online și comunicare pe rețelele sociale. În plus, îți oferim o mulțime de insturmente software online care te vor ajuta la productivitate, vânzări, automatizări procese și relații cu clienții.

Da. Proiectele realizate de echipa noastră sunt dezvoltate printr-o interfață de administrare (CMS), care acceptă modificarea conținutului, în anumite limite. Această interfață de administrare poate fi folosită de către un utilizator care are o experiență medie în folosirea calculatorului și abilități în utilizarea internetului. Îți este recomandat să alegi o singură persoană care să se ocupe de administrarea conținutului site-ului web.

SEO este o prescurtare de la “Search Engine Optimization”, denumire care provine din limba engleză și înseamnă “Optimizare pentru motoare de căutare”. Serviciile SEO sunt un ansamblu de acțiuni care au ca obiectiv principal indexarea corespunzătoare a paginilor web de către motoarele de căutare Google etc. și poziționarea cât mai sus în listele de rezultate generate de acestea. Acțiunile urmăresc în esență optimizarea conținutului, reprezentat de text, imagini etc. și felul în care acesta este interpretat de motoarele de căutare. Șansele ca o pagină să fie plasată pe primele poziții, din prima pagină de rezultate în motoarele de căutare cresc în raport direct proporțional cu nivelul optimizării acesteia. Echipa noastră îți recomandă să îți setezi ca obiectiv optimizarea site-ului tău încă de la începutul proiectului. Trebuie să realizezi un conținut relevant, calitativ, să organizezi informația și alte elemente esențiale precum: adrese url prietenoase, atribute meta, legături etc. Serviciile SEO pot fi solicitate și ulterior realizării site-ului, dar interesul acordat acestora încă de la începutul proiectului aduce economii viitoare și rezultate mai rapide.

Da. În general, introducem în codul website-ului aplicații, precum Google Analytics, care monitorizează și înregistrează traficul pe site. Cu ajutorul acestor aplicații veți putea lua decizii cu privire la organizarea și conținutul informației. În plus, veți putea crea și monitoriza campanii de promovare online eficiente.

Proiectele cu componente web pe care le dezvoltăm urmăresc standardele curente și moderne și utilizează tehnologii care le permit să livreze pagini accesibile pe o varietate de browsere, precum: Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Microsoft Edge. Mai mult, aceste pagini vor fi optimizate atât pentru versiuni desktop cât și pentru dispozitivele mobile. Unele dintre tehnologiile pe care le utilizăm sunt: XHTML, HTML, XML, JavaScript, Ajax, CSS, MySQL, PHP, Bootstrap etc.