Cumpără un site
cu plata în rate lunare fixe

Obțineți un site pentru afacerea dvs. cu o
investiție minimă
site în rate

De ce în rate?

Scăpați de problemele cu implementarea, găzduirea, întreținerea și securizarea site-ului  companiei dvs. Implementând soluțiile propusă de noi, vă puteți concentra complet pe obiectivele principale ale companiei. În plus, nu va trebui să plătiți integral aceste servicii, ci puteți opta pentru plata în rate. Astfel, putem implementa orice tip de aplicatie, inclusiv magazine online în rate începand de la 40 Euro lunar.

Avantaje

cash-flow
Cash Flow îmbunătățit

Îți vor rămâne mai mulți bani după ce ai plătit toate cheltuielile lunare.

Costuri ințiale reduse

Nu este nevoie să faceți o achiziție sau o investiție mare în prima lună.

Costuri lunare predictibile

Veți putea anticipa cu ușurință costurile lunare asociate prezenței companiei dvs. online

Mentenanță inclusă

Costul lunar de întreținere este inclus în preț. Te vei bucura astfel de actualizări și upgrade-uri gratuite ale întregului sistem.

Securitate ridicată

Folosim servicii și software dedicate pentru a monitoriza și a preveni atacurile. De asemenea, folosim SSL pentru confidențialitate și integritatea datelor.

Posibilitatea achitării integrale

Puteți decide oricând să plătiți integral și fără costuri suplimentare. Va trebui să plătiți suma tuturor ratelor rămase până la efectuarea totală a plății .

Servicii incluse

website
Website

Reprezintă o parte cheie a oricărei afaceri. Este prima impresie pentru potențialii clienți și un important instrument în marketing. Dacă este bine structurat,  va ajuta o companie să-și creeze o imagine pozitivă și să genereze mai multe vânzări.

seo dynamicart
On-Site SEO

SEO on-site este un set de tehnici care ajută la îmbunătățirea clasamentului  web în motoarele de căutare. Este cunoscut și sub denumirea de „SEO organic” sau  „SEO natural”.

web design dynamicart
Găzduire

Găzduirea site-ului web este procesul de stocare și livrare a conținutului către utilizator. Cel mai obișnuit tip de găzduire este găzduirea web, care oferă o platformă pe partea serverului care poate fi accesată de un utilizator printr-un browser.

Împreună putem găsi cea mai bună soluție
pentru afacerea ta

Înțelegem că nu există două afaceri la fel, așa că ne străduim să găsim cel mai bun mod prin care vă putem ajuta. Obiectivul nostru este să vă îmbunătățim produsul sau serviciul, asigurându-ne că este de înaltă calitate și se evidențiază față de companiile concurente.

Ne ocupăm de tot

Implementare

O implementare corectă, atât din punct de vedere tehnic, cât și structural, va crește inevitabil numărul de vizitatori.

Găzduire

Oferim spațiu pe server, lățime de bandă și alte servicii care permit ca site-ul dvs. web să fie publicat online.

workstation
Mentenanță

Ne asiguram ca site-ul dvs. este actualizat și satisface nevoile utilizatorilor săi. Includem, dar nu ne limiteam la actualizări de conținut și optimizare.

Securitate

Este important ca site-ul dvs. să aibă SSL activat. Ne ocupăm noi de generarea și întreținerea acestuia. Totodata monitorizam posibilele atacuri la care este expus

Analiză

Analizarea afacerii dvs. și a concurenței este un proces care ne ajută să înțelegem mediul competitiv și să stabilim corect nevoile produsul

Structură

Stabilirea corecta a structurii prin identificare celor mai importante pagini precum si legaturile dintre aceste va creste calitatea site-ului

Conținut

Conținutul este un factor relevant, cu o influență puternică asupra vizitatorilor. Trebuie să fie antrenant, informativ și receptiv la nevoile lor.

Design

Impactul vizual este prima interacțiune cu un potențial client. Este o oportunitate de a face o impresie bună.

Întrebări frecvente

Cum se procedează cu pozele și conținutul text?

Dacă aveți un pachet predefinit, atunci vom construi textul pe baza unui design trimis de dvs. Dacă aveți un produs personalizat, atunci un copywriter cu experiență se va ocupa de scrierea și revizuirea textelor dvs.
Pozele pe care le folosim sunt cumpărate cu licență de drept de folosire iar cele trimise de client sunt responsabilitatea acestoraș asigurați-vă că sunt respectate atât dimensiunile, cât și drepturile de autor.

În cât timp se livrează / În cât timp e site-ul gata?

Timpul necesar pentru finalizarea unui proiect variază în funcție de complexitatea acestuia.
Daca optezi pentru o varianta simpla, proiectul va fi livrat in 5-7 zile lucratoare. La intervalul mentiunat se poate adauga si timpul necesat pentru a intra in posesia materialelor oferite de client.
Dacă alegi o variantă mai complexă, timpul necesar pâna la finalizare este influențat de aprobarea structurii, design-ului și a implementării, de primirea conținutului și de ultimele modificări. În general, nu depășeste 2 luni.

Ce înseamnă partea de SEO pentru site-ul meu?

SEO se va realiza on-site, adică cu privire la toate elementele care determină o mai bună indexare în motoarele de căutare. Daca vor fi alte elemente pe care dorești să le optimizezi, ne poți solicita acest lucru, iar noi vom răspunde cererii tale.

Ce se întâmplă la finalul perioadei de rate / leasing?

După ce perioada contractuală se încheie, există 2 variante între care poți să le alegi:
1. Să continui colaborarea cu noi pentru mentenanță și gazduire pe o plată semestrială sau anuală. 2. Să oprești colaborarea cu noi, iar noi îți vom preda produsul pe care poți să-l muți pe un alt server, pe numele tău. În ambele cazuri, la finalul contractului, site-ul devine proprietatea ta.

Ce se întâmplă dacă, în timpul perioadei contractuale, se dorește închiderea contractului?

În funcție de perioada de rate aleasă, indiferent de pachetul de site, contractul se va putea închide în 2 moduri: 1. Plătești suma rămasă până la finalizarea contractului și noi îți vom preda site-ul (fără costurile de mentenanță și găzduire), pe care tu îl vei putea muta ulterior pe un alt server și te vei putea folosi de el. 2. Dorești să nu mai plătești, caz în care va trebui să acoperi minimul de luni plătite conform contractului cadru încheiat în momentul demarării proiectului.